فرجام جان داداش باید خدمتت عرض کنم از تنظیمات خود پیش فرض که چند تا گزینه داشت استفاده کردم تازه گزاشتم روی 3.8 هرتز زیادم بالا نبردم به ADVANCE هم اصلا دست نزدم همچنین بایوس هیچ تغییر فرکانسی ندادم تعجب خودم هم همینه قبلا این گزینه های پیش فرض رو خود گیگا مگه تست نمیکنه که این بلا سر ما نیاد بنابر این مقادیری که مد نظر شما هستش و باید به نرم افزار مراجعه کنید ببینید روی 3.8 هرتز چه مقداری ست کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farjam1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دیوایسهای حافظه با شما موافقم وقتی سیستم و روشن میکردم 2تا هارد اکسترنال دارم که در واقع حرکتها و صداهایی میدادند که عجیب بود واسم روی سیستم قبلی اینجوری نمیشدند و جالب اینجاست که قبل اینکه شما بگید خودم حس کردم و جداشون کردم اما همچنان مشکل پابرجا بود !!!!!
در موردA9 که فرمودید جواب تو حرف خودتون هست اورکلاک از کجا ست میشه؟ بایوس دیگه !!!! وقتی من بایوس و عوض کردم بعد از اورکلاک حتی رفتم توی بایوس LOAD DEFULT Profile هم زدم و باز مشکل اورکلاک پابرجاست پس باید مشکل از بایوس باشه که بر نمیگرده تو حالت DEFULT وگرنه ریست کردن X99 روش دیگه ای داشته باشه!!!!!شما استاد بنده هستید و حس خودم میگه این مشکلات از آپدیت بایوس هستش بقول یکی از دوستام ما ایرانیها عاشق آپدیت هستیم با اینکه اصلا نیاز نیست وقتی سیستم داره بدون ایراد کار میکنه آپدیتش کرد جز درایور گرافیک منتظر شنیدن راهنمایی شما هستم بازم ممنون
Bookmarks